Domov > Storitve
Znanje in strokovnost

Znanje in strokovnost

Smo člani Združenja računovodskih servisov Gospodarske zbornice Slovenije.

Imamo vso potrebno znanje in izkušnje, tako, da vam lahko nudimo res kakovostne in strokovne računovodske storitve po ugodnih cenah.

Računovodstvo CDR

Računovodska storitev je s strani odjemalcev večinoma opredeljena kot nepotrebna. Ne vrednotijo jo kot nekaj od česar bodo imeli koristi, pojmujejo jo kot dolžnost do države. Zato jim je običajno vsak strošek v povezavi z računovodskimi storitvami vedno prevelik.

Z izbiro računovodske storitve CDR d.o.o. CELJE vam bo strošek povrnjen glede na kvaliteto.

storitve
Zgornje značilnosti veljajo tudi za računovodsko storitev. Sama računovodska storitev kot taka ne potrebuje sodelovanje naročnika storitve, da bi se izvajala pravilno. Vendar, če gledamo v celoti delo računovodje, le-ta kakovostne računovodske storitve ne more opraviti brez poznavanja strankine dejavnosti, ker potrebuje vpogled v celotno poslovanje podjetja. To je potrebno za razumevanje posameznih poslovnih dogodkov in tega, brez sodelovanja stranke ni mogoče doseči.

Sodelovanje, poznavanje dejavnosti podjetja in individualni pristop je vodilo našega dela.

Kljub računalniški podpori pri opravljanju računovodskih storitev je ta na splošno delovno intenzivna in osebna. Osnovne storitve oz. dela v računovodskih servisih se izvajajo osebno. Z razširitvijo računalniške informatike in s težnjami za vedno večjo povezanost med posameznimi področji se tudi v računovodski dejavnosti povečuje delež avtomatizma.

Smo izobražen kolektiv, ki stremi, k prilagoditvi računovodskih storitev vašim potrebam v okviru zakona.

Računovodske storitve so izvajane na različne načine v veliko različnih organizacijskih strukturah. Glede na razširjenost ponudbe računovodskih storitev in posledično tudi konkurenco je jasno, da se ne dajo patentirati in uskladiščiti.

Nismo velik računovodski servis, vas pa zato obravnavamo strokovno in celostno.

V sklopu naših storitev vam nudimo:

»
»
»
»
»
© 2023, CDR d.o.o.
izdelava spletnih strani: ETREND